• Kamperen
  • Huren

Coronavirus

Wij doen onze uiterste best om u op deze pagina zoveel mogelijk te informeren. Om iedereen te woord te kunnen staan willen wij u daarom vragen om op dit moment enkel contact met ons op te nemen als u een vakantie heeft geboekt met een aankomstdatum t/m 19 mei. 

Update 13/05:
De maatregelen m.b.t. de sanitaire voorzieningen zijn door de regering verlengd tot 1 juli.(m.u.v. It Soal, zie hiervoor https://www.itsoal.nl/nl/coronavirus)

Update 29/04

De noodverordening voor de verschillende regio's is in ieder geval verlengd t/m 19-05. 

Update 27/03

Vanaf donderdag 26 maart 2020 geldt een noodverordening voor de verschillende veiligheidsregios. Ter bescherming van de veiligheid en de gezondheid zijn maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In deze noodverordening worden vakantieparken en campings niet verplicht tot sluiting. Wel moeten gemeenschappelijke ruimtes zoals zwembaden, recreatieruimtes en sanitairgebouwen gesloten worden.

Update 15/03

Vraag: Ik wil wegens de uitbraak van het Coronavirus mijn boeking annuleren. Wat zal dit voor mij betekenen?
Antwoord: Nederland, en dus ook onze vakantieparken zijn nog niet ‘’ op slot gezet’’ door de rijksoverheid. U kunt als gast gewoon uw vakantie bij ons doorbrengen. Mocht u desondanks willen annuleren, dan gelden de algemene voorwaarden 

Vraag: Ik ben deelnemer van jullie annuleringsfonds. Hoe gaan jullie hier mee om?
Antwoord: Zie hierboven, u kunt uw vakantie tot nu toe gewoon bij ons doorbrengen. Het annuleringsfonds richt zich alleen op risico’s van de verzekerde zelf en zijn directe omgeving (je wordt ziek of één van je ouders overlijdt). Wat er op je bestemming gebeurt vormt dus geen geldige reden om te annuleren. Het ligt buiten onze invloedssfeer. Kosteloos annuleren is dus niet mogelijk!

Wat kunt u zelf doen?

  • Een begroeting op een andere wijze dan een hand, knuffel of kus te geven is prima
  • Was je handen regelmatig en langer dan 25 seconden met water en zeep;
  • Hoest en nies in een papieren zakdoek of aan de binnenkant van je elleboog

Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg.

Niet beschikbaar in de gekozen periode