Monda Vakantieparken

Vakantiepark bij het IJsselmeer

  • Vakantiepark direct aan het IJsselmeer gelegen
  • Luxe chalets en ruime kampeerplekken
  • Eigen jachthaven

Vakantiepark aan het IJsselmeer in Friesland

Als er één ding is wat bij de meeste mensen direct een vakantiegevoel oproept, dan is het wel een huisje aan het water. Heerlijk staren over het water, pure ontspanning en enorm rustgevend!  Bij ons vakantiepark in Workum, gelegen aan het IJsselmeer, zul je dit pure vakantiegevoel ook zeker ervaren. Friesland is bij uitstek geschikt voor waterliefhebbers dankzij de vele meren en de ligging aan de kust. Op ons vakantiepark aan het IJsselmeer kunt u zowel (winter)kamperen als verblijven in comfortabele accommodaties aan het water. Wanneer mogen we u verwelkomen voor een ontspannen vakantie aan het IJsselmeer in Friesland?

 
 

Ons vakantiepark aan het IJsselmeer: Soal Beach Resort

Ons vakantiepark direct gelegen aan het IJsselmeer is Soal Beach Resort, een veelzijdige camping aan het water waar genoeg te beleven is voor jong en oud. Dankzij de prachtige ligging aan het IJsselmeer loopt u zo het IJselmeerstrand op waar u kunt zonnen, zwemmen of een watersport kunt beoefenen. Op het park kunt u kamperen op ruime kampeerplaatsen met elektra en een waterkraan, afvoer en tv-aansluiting zijn optioneel. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een kampeerplek direct aan het water, als dat niet ontspannen wakker worden is? Wanneer u liever een vakantiehuisje wenst te huren zijn er ook mogelijkheden. Wij bieden luxe 4- en 5-persoons chalets aan. Ook hierbij kunt u kiezen voor een chalet dat direct aan het water ligt. Gaat u liever naar het Veluwemeer? Ook dat is mogelijk dankzij ons vakantiepark aan het Veluwemeer.

Ontdek onze faciliteiten

  • Strandpaviljoen
  • Snackbar
  • Strand
  • Fun Factory
  • Jachthaven
  • Speeltuinen
 

Een sfeerimpressie van ons vakantiepark aan het IJsselmeer ⤵

 

Wat te doen tijdens uw vakantie aan het IJsselmeer?

Tijdens uw vakantie aan het IJsselmeer hoeft u zich zeker niet te vervelen. Niet in de laatste plaats door de prachtige omgeving die zich perfect leent voor fiets- en wandeltochten. Daarnaast kunt u op het IJsselmeer natuurlijk genieten van diverse watersporten zoals zeilen, kite- en windsurfen, suppen en varen. Wanneer u verblijft op ons vakantiepark is het ook zeker de moeite waard om het plaatsje Workum aan te gaan. Het kleine stadje heeft een mooi historisch stadscentrum vol met prachtige trapgeveltjes en zadeldaken. Naast de mooie omgeving heeft ook het park zelf genoeg vertier te bieden. Wanneer u met kinderen op vakantie bent is recreatiegebouw 'The Fun Factory' de juiste plek. Dit is de thuisbasis van het recreatieteam en hier bevindt zich ook een skatebaan, voetbal- en tennistafel.

Bent u toe aan een ontspannen vakantie? Wacht dan niet langer en boek een vakantie aan het IJsselmeer!

 
 

Ontdek de omgeving van ons park ⤵

 
 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik verblijven in een huisje aan het IJsselmeer?

Wilt u graag overnachten aan het water? Dat is geen probleem bij ons vakantiepark aan het IJsselmeer in Friesland. In het mooie Workum ligt Camping Soal Beach Resort, hier kunt u luxe chalets huren voor 4 tot 5 personen en genieten van een verblijf aan het water. Gaat u toch liever kamperen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Waar kan ik kamperen aan het water met kinderen?

Camping Soal Beach Resort is uitermate geschikt voor een vakantie aan het water met kinderen. Op ons vakantiepark aan het IJsselmeer kunt u ervoor kiezen te verblijven op het strandje of op een grasveld. Er zijn meer dan genoeg leuke faciliteiten zoals speeltuintjes en animatie voor de kinderen. Bovendien is de IJsselmeerkust ondiep. Dat belooft een heerlijke vakantie aan het IJsselmeer met de kinderen te worden!