Monda Vakantieparken
Vakantieparken aan het water

De vakantieparken van Monda

Last minute genieten
Ga er nog even lekker tussenuit
  • In Gelderland, Flevoland en Friesland
  • Gelegen aan het water
  • Luxe appartementen, huisjes en kampeerplekken

Rust en ruimte bij Monda Vakantieparken

Monda Vakantieparken heet u van harte welkom in de waterrijke wereld van vakantieplezier in Nederland. Met vakantieparken in Flevoland, Gelderland en Friesland bieden we een gevarieerd aanbod aan vakanties op diverse plekken in Nederland. Elk vakantiepark weerspiegelt de unieke schoonheid en charme van de regio waarin het zich bevindt en en belooft een verblijf vol ontspanning en avontuur. Of u nu op zoek bent naar rust en stilte, de bruisende energie van de natuur, of een mix van beide, bij Monda Vakantieparken vindt u precies wat u zoekt voor een perfecte vakantie.

Soal Beach Resort | Friesland

In het noorden van Nederland verwelkomt ons vakantiepark in Friesland u met open armen. Hier kunt u genieten van de sfeer van het IJsselmeer en het betoverende landschap. Of u nu wilt zeilen, fietsen of gewoon wilt ontspannen aan het water, ons vakantiepark in Friesland biedt een scala aan activiteiten en faciliteiten om uw vakantie onvergetelijk te maken. Met luxe appartementen en een gastvrije sfeer, belooft ons vakantiepark in Friesland een geweldige vakantie-ervaring.

Veluwe Strandbad | Gelderland

In Flevoland vindt u ons vakantiepark Veluwe Strandbad, waar de frisse lucht van het Veluwemeer en de rust van het platteland samenkomen. Met een scala aan accommodaties, kampeerplekken en voorzieningen biedt dit vakantiepark een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Aqua Centrum Bremerbergse Hoek | Flevoland

Ons vakantiepark, Aqua Centrum, in Gelderland belichaamt de schoonheid van de Veluwe. Omringd door het Veluwemeer, uitgestrekte heidevelden en kabbelende beekjes, is dit een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers. Of u nu kiest voor een gezellige safaritent, mooi strandhuisje of een ruime kampeerplaats, het vakantiepark in Gelderland biedt u een onvergetelijke ervaring te midden van de prachtige natuur.

Voor welke vakantie kiest u?