Monda Vakantieparken
kindvriendelijk vakantiepark nederland

Kindvriendelijke vakantieparken

Last minute genieten
Ga er nog even lekker tussenuit
 • Zwembad, animatie en speeltuinen
 • Aan het Veluwemeer of IJsselmeer
 • Kamperen of accommodaties

DĂ© vakantieparken aan het water voor kinderen

Heeft u al kennis gemaakt met de kindvriendelijke vakantieparken aan het water van Monda: Soal Beach Resort, Veluwe Strandbad en Aquacentrum Bremerbergse Hoek? Het zijn dé ideale vakantiebestemmingen voor u en uw kinderen! Waarom de vakantieparken zo kindvriendelijk zijn? Wat dacht u van de zwembaden, zandstranden, animatieteams, speeltuinen en sportvelden. De vakantieparken zijn gelegen aan het Veluwemeer of IJsselmeer. Heerlijk vertoeven aan het water dus. Kiest u voor een accommodatie of een kampeerplaats? Wij hebben het allemaal!

Een sfeerimpressie van uw kindvriendelijke vakantie ⤵

Verblijven aan het Veluwemeer of IJsselmeer

Op onze kindvriendelijke vakantieparken in Nederland heeft u de keuze uit ruime kampeerplekken met 6 ampère stroom en een waterkraan met aan- en afvoer. Of kiest u liever voor een comfortabele accommodatie op onze kindvriendelijke campings aan het water? Wij verhuren trekkershutten, strandhuisjes, stacaravans en compleet ingerichte safaritenten voor 4 tot 6 personen. Hier ervaart u alle gemakken van thuis, maar dan aan het Veluwemeer of IJsselmeer! De strandhuisje beschikken over de meest unieke ligging op het strand, zo wordt u wakker met uitzicht over het meer. Kiest u voor kamperen of een accommodatie? Wij kunnen niet wachten om u te verwelkomen!

Geen tijd om u te vervelen! 

Uw vakantie op onze kindvriendelijke vakantieparken is natuurlijk niet compleet zonder de tofste faciliteiten. Zowel uw kinderen als uzelf zullen zich nooit vervelen! Naast onderstaande kindvriendelijke faciliteiten kunt u bij ons ook heerlijk aanschuiven bij de horecagelegenheden, kunt u fietsen huren en beschikt Veluwe Strandbad zelfs over een bowlingbaan! Door de ligging aan het Veluwemeer en IJsselmeer is de vakantiebestemming ook zeer aantrekkelijk voor watersporters.

  Zwembad en zandstranden

  Waterpret gegarandeerd in ons zwembad of op ons zandstrand.

  Animatie

  Beleef de grootste lol met onze animatieteams.

  Speeltuinen en sportvelden

  Uw kinderen beleven urenlang plezier!

Zoek & boek uw kindvriendelijke vakantie ⤵

Wat eerdere gasten ons vroegen

Beschikken de vakantieparken over een zwembad?

Absoluut! Vakantiepark Veluwe Strandbad in Flevoland beschikt over een zwembad. Een vakantie is natuurlijk niet compleet zonder veel waterpret! Roetsj samen met uw kinderen van de glijbanen af.

Kan ik last minute een kindvriendelijke vakantie boeken?

Jazeker! Een vakantie plannen kan soms lastig zijn. Daarom kunt u bij Monda Vakantieparken ook last minute een vakantie boeken op onze kindvriendelijke campings! Het voordeel? U hoeft niet lang meer te wachten op de vakantiekriebels!