Monda Vakantieparken
Watersportcamping

Genieten op een watersport camping

Last minute genieten
Ga er nog even lekker tussenuit
  • 3 campings in Nederland
  • Aan het Veluwe- en IJsselmeer
  • Comfortabele kampeerplaatsen en accommodaties

Op vakantie naar een watersport camping 

Wilt u tijdens uw vakantie op en top genieten van watersport? Boek dan eens een vakantie op een watersport camping in Nederland! Bij Monda hebben wij twee vakantieparken aan het Veluwemeer en één aan het IJsselmeer. Op alle drie de parkenbieden wij verschillende watersporten aan zoals kanoën, surfen, zeilen, waterskiën, zwemmen, wind- en kitesurfen. Nadat u de hele dag hebt doorgebracht in, op en rond het water kunt u heerlijk genieten van uw comfortabele kampeerplaats op onze watersport camping. Of verblijft u liever in een accommodatie? Want onze parken hebben ook strandhuisjes, bungalows en chalets! 

Zoek en boek uw verblijf op onze watersport campings ⤵

Overnachten op een watersport camping in Nederland

Op onze watersport campings heeft u keuze uit verschillende overnachtingsmogelijkheden. Bij Aqua Centrum Bremerbergse Hoek kunt u overnachten in een strandhuisje, stacaravan, trekkershut of in een safaritent (op het water) met maximaal 7 personen. Ook kunt u hier kamperen met een prachtig uitzicht op het Veluwemeer. Bij Veluwe Standbad Elburg kunt u ontspannen kamperen of overnachten in een van de royale of comfortabele bunaglows. U kunt ook verblijven op een watersport camping in Friesland. Op ons vakantiepark Soal Beach Resort kunt u kamperen op comfortabele kampeerplaatsen of overnachten in een chalet met maximaal 5 personen. Weet u al hoe u gaat overnachten op onze watersport campings?

Voor welke watersport camping kiest u? ⤵

Aqua Centrum Bremerbergse Hoek

✓ Kampeerplaatsen en strandhuisjes
✓ Park met uitzicht op het water
✓ Aan het Veluwemeer
✓ Jachthaven en zandstrand
✓ Huisdiervriendelijke camping

Bekijk dit park

Veluwe Strandbad Elburg

✓ Kampeerplaatsen en bungalows
✓ Park met jachthaven
✓ Direct aan het Veluwemeer
✓ Huisdiervrij park camping
✓ Met zandstrand en binnenzwembad

Bekijk dit park

Soal Beach Resort

✓ Kampeerplaatsen en chalets
✓ Park met jachthaven
✓ Direct aan het IJsselmeer
✓ Kindvriendelijk
✓ Kamperen met hond mogelijk

Bekijk dit park

Wat te doen tijdens een watersportvakantie in Nederland

Naast alle watersportactiviteiten kunt u nog veel meer doen tijdens uw verblijf op onze watersport camping. Vanaf Aqua Centrum Bremerbergse Hoek kunt u Walibi Holland en het Dolfinarium ideaal bezoeken. Of maak een mooie wandeling of fietstocht langs het Veluwemeer. Vanaf Veluwe Strandbad maakt u de mooiste tochten over de Veluwe. Ook zijn de Hanzesteden Harderwijk en Kampen een bezoek waard. Vanaf Soal Beach Resort kunt u ideaal regio Waterland ontdekken, fiets bijvoorbeeld het naar het Elfstedenstadje Workum of een van de andere Elfsteden. Vergeet niet om wat typische Friese lekkernijen mee te nemen tijdens uw verblijf aan het water op onze watersport camping.

Veelgestelde vragen over onze watersport camping

Waar in Nederland kan ik overnachten op een watersport camping?

Bij Monda hebben wij verschillende watersport campings in Nederland. Bij ons kunt u kamperen en overnachten in een vakantiehuis in Biddinghuizen, Workum en Elburg. Tijdens uw vakantie kunt u genieten van watersport op het Veluwe- en IJsselmeer. 

Welke watersporten kan ik beoefenen op jullie watersport camping?

Op onze watersport campings aan het IJssel- en Veluwemeer kunt u vele verschillende watersporten beoefenen zoals wind- en kitesurfen. Maar ook kunt u bij ons zwemmen, zeilen en waterskiën. Kortom, bijna alle watersporten zijn mogelijk bij Monda Vakantieparken. Ook last minute kunt u bij ons komen watersporten!