Monda Vakantieparken
Last minutes

Last minute op vakantie

 • 3 vakantieparken in Nederland
 • Aan het Veluwe- en IJsselmeer
 • Comfortabele accommodaties en kampeerplaatsen
 

Ontdek onze last minute vakanties

Op zoek naar een last minute vakantie aan het water? Stop met zoeken, want u vindt de leukste last minutes in Nederland bij Monda Vakantieparken. Bij Monda hebben wij drie vakantieparken aan het water. Aqua Centrum Bremerbergse Hoek en Veluwe Strandbad Elburg liggen aan het Veluwemeer en Soal Beach Resort Workum ligt aan het IJsselmeer. Onze parken zijn dan ook erg geschikt voor water(sport)liefhebbers. Last minute verblijft u voordelig in de mooiste accommodaties of op de leukste kampeerplaatsen. Overnacht bijvoorbeeld in een strandhuisje, bungalow of chalet. Onze parken hebben allemaal verschillende faciliteiten, denk aan een jachthaven, strandpaviljoen of zwembad. Kunt u ook niet meer wachten om op vakantie te gaan? Boek dan snel een last minute vakantie aan het water!

Zoek en boek uw last minute vakantie in Nederland mét korting ⤵ 

 

Last minute naar het Veluwemeer

Voor een last minute vakantie aan het Veluwemeer bent u bij Monda Vakantieparken aan het juiste adres. Ons park Aqua Centrum Bremerbergse Hoek ligt direct aan het meer en heeft een eigen jachthaven en strand. Op dit park boekt u last minute onder andere een strandhuisje of een trekkershut. Daarnaast kunt u ook kamperen op onze comfortplaatsen die een uitzicht hebben op het Veluwemeer. Ons andere park aan het Veluwemeer is Veluwe Strandbad Elburg. Op dit park overnacht u in een bungalow of op een van de ruime kampeerplaatsen aan het water, ook last minute! Dit park heeft onder ander een zwembad en een recreatieteam in het hoogseizoen. Beide parken zijn ideaal voor watersportliefhebbers, u kunt er onder andere kanoën en surfen. Wanneer boekt u een last minute naar het Veluwemeer?

 

Ontdek onze last minute vakantieparken aan het Veluwe- en IJsselmeer ⤵ 

Aqua Centrum Bremerbergse Hoek:

 • Camping, strandhuisjes en trekkershutten
 • Direct aan het Veluwemeer
 • Met jachthaven
 

Veluwe Strandbad Elburg:

 • Camping & Bungalows
 • Overdekt zwembad
 • Aan het Veluwemeer
 

Last minute aan het IJsselmeer

Naast het Veluwemeer kunt u ook last minute naar het IJsselmeer. Ons vakantiepark Soal Beach Resort Workum ligt direct aan het IJsselmeer. Op dit park overnacht u last minute in een van de luxe chalets of kampeert u op een van de beschutte kampeerplaatsen. Op sommige kampeerplaatsen is uw hond van harte welkom. Het park heeft een eigen zandstrand met strandpaviljoen. Surfen, zwemmen of toch zonnen? Ons park is ideaal voor iedere waterrecreant. Ook kan uw boot mee op vakantie, het park heeft een eigen jachthaven. Bent u al enthousiast om een last minute naar het IJsselmeer te boeken?

 
 
 

Soal Beach Resort Workum

 • Camping en chalets
 • Direct aan het IJsselmeer
 • Kind- en huisdiervriendelijk
 

Monda Vakantieparken

 • Vakantieparken aan het water
 • Vakanties voor jong en oud
 • De leukste last minute bestemmingen
 

Wat eerdere gasten ons vroegen

🌊 Waar vind ik een last minute vakantie aan het water?

De leukste last minute vakanties boekt u bij Monda Vakantieparken. Wij hebben last minutes aan het Veluwemeer bij Aqua Centrum Bremerbergse Hoek en Veluwe Strandbad Elburg. Daarnaast kunt u ook een last minute aan het IJsselmeer boeken bij Soal Beach Resort Workum. Wij hebben verschillende last minute accommodaties aan het water.

🐾 Waar boek ik een last minute vakantie voor mij en mijn hond?

U wilt last minute op vakantie in Nederland, dan begrijpen wij dat u ook iets moet regelen voor de hond en dat kan last minute lastig zijn. Daarom kunt u uw hond gewoon meenemen naar onze huisdiervriendelijke camping aan het Veluwemeer; Aqua Centrum Bremerbergse Hoek of Soal Beach Resort Workum aan het IJsselmeer. Wanneer zien wij u en uw hond?

🇳🇱 Waar boek ik een last minute in Nederland?

Bij Monda Vakantieparken kunt u een last minute vakantie naar het Veluwemeer en het IJsselmeer boeken. Wij hebben drie parken waar u last minute in de leukste accommodaties terecht kunt. Ook kunt u bij ons last minute kamperen. Wanneer boekt u een last minute in Nederland?