Monda Vakantieparken
Jachthavens

Jachthavens

  • Jachthaven op het vakantiepark
  • Winterstalling mogelijk
  • Ideaal voor watersportliefhebbers

Jachthavens

Jachthaven Soal Beach Resort

Jachthaven Soal Beach Resort in Workum is de perfecte haven voor alle watersporters die het IJsselmeer, de Friese meren of de Waddenzee willen bevaren. Onze jachthaven biedt u vele faciliteiten zoals een restaurant, een wasserette, een dieselpomp, een pompstation voor oliehoudend water, een jachtcharterbedrijf, een 40-tons kraan, diverse servicebedrijven en ruim 500 ligplaatsen.

En wist u dat wij ook beschikken over een winterstalling bij Jachthaven Soal Beach Resort? Hier kunt u uw boot, schip of caravan stallen gedurende de koudere periode van het jaar of zelfs het hele jaar.

 
 

Jachthaven Aqua Centrum Bremerbergse Hoek.

Water, Strand en direct aan het breedste gedeelte van het Veluwemeer. De Jachthaven van Aqua Centrum Bremerbergse Hoek biedt alles wat een echte watersporter verlangt!

Jachthaven Aqua Centrum Bremerbergse Hoek ligt direct aan het breedste gedeelte van het Veluwemeer, hierdoor is het de ideale uitvalsbasis om te varen op de randmeren, maar ook bijvoorbeeld het IJsselmeer.

De jachthaven van Aqua Centrum Bremerbergse Hoek biedt 500 ligplaatsen voor jachten met een diepgang tussen de 1,50 en 3,00 meter. Op de steigers is elektriciteit en drinkwater aanwezig. Verder vindt u op het terrein van jachthaven Aqua Centrum Bremerbergse Hoek de verdere voorzieningen en services die u nodig heeft, van toiletten, douches, wasserette en zandstrand tot aan botenkraan en mini-winkel. Kortom, wij doen er alles aan om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken!

Daarnaast beschikken wij ook over een aantal speciale steigers voor catamarans en jollen.

Kom ook lekker genieten van het moois dat wij te bieden hebben! Wat dacht u van het prachtige uitzicht vanaf uw jacht over het Veluwemeer op de eilanden ''Ral'' en '' Pierland ''  dat is toch genieten? Bij deze eilanden bevindt zich trouwens ook een jachthaven met 100 ligplaatsen, waar u heerlijk kunt recreëren.