Monda Vakantieparken
Accommodaties

Verblijven in een accommodatie

  • Luxe appartementen, huizen en glamping
  • In Friesland, Gelderland en Flevoland
  • Gelegen aan het Veluwemeer of IJsselmeer

Waterrijk ontspannen bij Monda 

De accommodaties van Monda Vakantieparken zijn verspreid over 3 vakantieparken aan het water. U beschikt altijd over een compleet en comfortabel ingerichte accommodatie op een unieke locatie in Friesland, Gelderland of Flevoland. Gaat u zeilen op het IJsselmeer of toch liever wandelen op de Veluwe? Het kan allemaal bij Monda Vakantieparken! Ook bieden wij groepsaccommodaties aan, zodat u met elk gezelschap kan verblijven!

 
 

Bij Soal Beach Resort kunnen gasten genieten van de ultieme luxe in onze stijlvolle en comfortabele appartementen. Deze appartementen zijn ontworpen met oog voor detail en bieden een elegant verblijf aan de waterkant waarbij gasten kunnen ontspannen op hun eigen balkon en genieten van het uitzicht over het IJsselmeer. Extra luxe? Kies voor een appartement met sauna! Wist u dat onze appartementen ook toegankelijk zijn vol rolstoelgebruikers?

 

Voor degenen die op zoek zijn naar een vakantie in de natuur, biedt Veluwe Strandbad vakantiehuizen de perfecte combinatie van comfort en privacy. Omgeven door het Veluwemeer kunnen gasten genieten van ruime en volledig uitgeruste vakantiehuizen waarin ze zich thuis kunnen voelen terwijl ze omringd worden door de rust van de omgeving. Extra luxe? Kies voor een vakantiehuis met sauna!

 

Aqua Centrum Bremerbergse Hoek presenteert een unieke ervaring met safaritenten en strandhuisjes. Kies voor een avontuurlijke en glamoureuze ervaring in onze luxueuze safaritenten, compleet met moderne voorzieningen en een vleugje luxe midden in de natuur. Aan de andere kant bieden onze sfeervolle strandhuisjes directe toegang tot het strand waardoor u kunt genieten van het ultieme vakantiegevoel aan het water.

Een sfeerimpressie van onze accommodaties