Monda Vakantieparken
vakantiepark in friesland
Last minute genieten
Ga er nog even lekker tussenuit
 • Gelegen aan het IJsselmeer
 • Uitvalsbasis voor watersporters
 • Accommodaties en kampeerplekken

Genieten op ons vakantiepark in Friesland

Monda Vakantieparken beschikt over drie vakantieparken gelegen in Nederland aan het water, waarvan één in FrieslandSoal Beach Resort is gelegen aan het IJsselmeer en is perfect voor jong en oud. Dankzij de diverse faciliteiten en de veelzijdige omgeving hoeft u zich nooit te vervelen. Ook watersporters kunnen hier heerlijk hun gang gaan op het prachtige IJsselmeer. U kunt verblijven in een van onze vakantiehuizen aan het Ijsselmeer. Boek een mooi chalet, luxe appartement of op één van onze ruime kampeerplaatsen. Wanneer mogen wij u verwelkomen op ons vakantiepark in Friesland?

Sfeerimpressie van ons vakantiepark in Friesland 📸

Rust en comfort tijdens uw verblijf aan het water

Vakantiepark Soal Beach Resort is gelegen in het Friese plaatsje Workum aan het IJsselmeer. U kunt hier verblijven in een van onze vakantiehuizen in Friesland aan het water. Tijdens uw verblijf in een vakantiehuis aan het Ijsselmeer kunt u overnachten in onze diverse chalets, appartementen of in onze groepsaccommodaties. De accommodaties zijn geschikt voor 4 tot 8 personen. Verblijf jij in een van onze vakantiehuizen in Friesland? Als je toch liever wilt genieten van de buitenlucht. Verblijf dan op de camping van ons vakantiepark in Friesland. Een kampeerplek huurt u voor maximaal 6 personen. Soal Beach Resort biedt de unieke combinatie van rust, ontspanning en ervaring.

Uw vakantiehuis in het kort  ⤵

 • Accommodaties geschikt voor 4 tot 8 personen
 • Volledig ingerichte woonkamer
 • Keuken met eethoek
 • Ruime badkamer
 • Gedeeltelijk overdekt terras

Uw kampeerplek aan het Ijsselmeer in het kort ⤵

 • Maximaal 6 personen
 • Een chemisch toilet en afwasplaats
 • Water aan- en afvoer
 • 10 ampère elektra
 • TV aansluiting

Ontdek Friesland vanaf ons vakantiepark

Zowel op het park als in de omgeving hoeft u zich geen enkel moment te vervelen. Op het kleinschalige vakantiepark in Friesland kunt u genieten van het strand en de haven. De kinderen zullen zich goed vermaken met het animatieteam en de hele dag rondrennen in ons recreatiegebouw 'The Fun Factory'. Heeft u geen zin om te koken? Geniet dan van een hapje en een drankje bij het havenrestaurant of strandpaviljoen 't Oude Strandhuys. Als u een fiets wilt huren kunt u terecht bij de receptie. Beleef elke dag een avontuur bij Monda vakantieparken!

  Sportvelden en speeltuinen op ons park
  Verschillende wandel- en fietsroutes
  Watersporten en zwemmen op het Ijsselmeer
  Elfstedenstad Workum bezoeken

Bekijk het aanbod van ons vakantiepark in Friesland ⤵

Wat eerdere gasten ons vroegen

🌊 Welke watersporten zijn mogelijk op jullie parken?

Op ons vakantiepark aan het IJsselmeer kunt u genieten van een breed scala aan watersporten, waaronder windsurfen, zwemmen, zeilen, kitesurfen en waterskiën. Welke watersport gaat u beoefenen tijdens uw verblijf in een vakantiehuis in Workum? 

👧 Is het vakantiepark in Friesland geschikt voor kinderen?

Jazeker! Ons vakantiepark in Friesland is zeer geschikt voor een vakantie met kinderen aan het water dankzij onze 'Fun Factory' en het animatieteam in de schoolvakanties. Enkele faciliteiten zijn het strand, de speeltuinen en het Waterland van Friesland!