Monda Vakantieparken
vakantiepark in friesland
  • Gelegen aan het IJsselmeer
  • Uitvalsbasis voor watersporters
  • Accommodaties en kampeerplekken

Genieten op ons vakantiepark in Friesland

Monda Vakantieparken beschikt over drie vakantieparken gelegen in Nederland aan het water, waarvan één in Friesland, namelijk Soal Beach Resort. Dit vakantiepark in Friesland is gelegen aan het IJsselmeer en is perfect voor jong en oud. Dankzij de diverse faciliteiten en de veelzijdige omgeving hoeft u zich nooit te vervelen. Ook watersporters kunnen hier heerlijk hun gang gaan op het prachtige IJsselmeer. U kunt verblijven in een mooi chalet, luxe appartement of op één van onze ruime kampeerplaatsen. Wanneer mogen wij u verwelkomen op ons vakantiepark in Friesland?

 
 

Uw verblijf op ons kleinschalige vakantiepark in Friesland

Vakantiepark Soal Beach Resort is gelegen in het Friese plaatsje Workum aan het IJsselmeer. U kunt hier verblijven in diverse chalets, appartementen en groepsaccommodaties gelegen aan het water. De accommodaties zijn geschikt voor 4 tot 8 personen en zijn voorien van een fijne woonkamer, een keuken met eethoek, twee slaapkamers, een ruime badkamer en een gedeeltelijk overdekt terras. Toch liever genieten van de buitenlucht? Verblijf dan op de camping van ons vakantiepark in Friesland. Een kampeerplek huurt u voor maximaal 6 personen. U bent voorzien van een chemisch toilet, een afwasplaats, water aan- en afvoer, 10 ampère elektra en TV aansluiting. Soal Beach Resort biedt de unieke combinatie van rust, ontspanning en ervaring.

Sfeerimpressie van ons vakantiepark in Friesland 📸

 

Er is altijd iets te doen op ons vakantiepark in Friesland

Zowel op het park als in de omgeving hoeft u zich geen enkel moment te vervelen. Op het kleinschalige vakantiepark in Friesland kunt u genieten van het strand en de haven. De kinderen zullen zich goed vermaken met het animatieteam en in recreatiegebouw 'The Fun Factory'. Op het park zijn er diverse sportvelden en speeltuinen aanwezig. Heeft u geen zin om te koken? Geniet dan van een hapje en een drankje bij het havenrestaurant of strandpaviljoen 't Oude Strandhuys. Wilt u de omgeving verkennen? Huur dan fietsen die bij de recepte verkrijgbaar zijn. Breng een bezoekje aan de Elfstedenstad Workum, Waterland van Friesland en musea's. In de omgeving van ons vakantiepark in Friesland zijn prachtige wandel- en fietsroutes te vinden en op het IJsselmeer zijn er natuurlijk diverse watersporten te beoefenen. Kortom, elke dag een avontuur!

 

To do's 👀

  • Het strand bezoeken
  • Hapje eten bij 't Oude Strandhuys
  • Watersporten beoefenen
  • Wandel- en fietsroutes ontdekken
  • Elfstedenstad Workum bezoeken
  • Plezier maken met het animatieteam
  • Cultuur snuiven in musea
 
 
 

Zoek & boek uw vakantie op ons vakantiepark in Friesland ⤵

Wat eerdere gasten ons vroegen

🌊 Waar vind ik een vakantiepark in Friesland aan het IJsselmeer?

Bij Soal Beach Resort in Workum natuurlijk! Ons vakantiepark in Friesland is de perfecte locatie voor een vakantie aan het IJsselmeer! U kunt hier overnachten in een chalet of u kunt uw kampeerspullen meenemen en verblijven op onze ruime kampeerplaatsen.

👧 Is het vakantiepark in Friesland geschikt voor kinderen?

Jazeker! Ons vakantiepark in Friesland is zeer geschikt voor een vakantie met kinderen aan het water dankzij onze 'Fun Factory' en het animatieteam in de schoolvakanties. Enkele faciliteiten zijn het strand, de speeltuinen en het Waterland van Friesland!