Monda Vakantieparken
Camping Biddinghuizen

Camping aan het water in Biddinghuizen

  • Aan het Veluwemeer
  • Camping met jachthaven
  • Park voor jong en oud

Prachtige camping in Biddinghuizen aan het Veluwemeer

Bent u op zoek naar een camping in Biddinghuizen? Zoek dan niet verder, want u bent bij Aqua Centrum Bremerbergse Hoek aan het juiste adres! Op onze camping in Biddinghuizen kunt u (winter)kamperen op comfortplaatsen met een prachtig uitzicht over het Veluwemeer. Of kiest u liever voor een overnachting in een accommodatie, zoals een safaritent of een strandhuisje. Vanaf ons park kunt u ideaal het gezellige Biddinghuizen ontdekken, ook het Veluwemeer en de Oostvaardersplassen zijn een aanrader. Na een dagje Biddinghuizen kunt u op de camping bijkomen in het strandpaviljoen, terwijl uw kinderen heerlijk spelen in de speeltuin.

Zoek en boek uw verblijf op onze camping in Biddinghuizen ⤵ 

Een huisje huren in Biddinghuizen of toch kamperen?

Tijdens uw verblijf op ons vakantiepark in Biddinghuizen in Flevoland kunt u kiezen of u wilt kamperen of overnachten in een accommodatie. Onze kampeerplaatsen in Biddinghuizen zijn van alle gemakken voorzien, zo hebben de plaatsen een water aan- en afvoer en 6 ampère elektra. Maar het mooiste aan de kampeerplaatsen is het prachtige uitzicht over het Veluwemeer. Op ons vakantiepark in Biddinghuizen kunt u ook met maximaal 7 personen overnachten in een accommodatie. Kies bijvoorbeeld voor glamping in een safaritent of verblijf in een strandhuisje, stacaravan of een trekkershut. Er is voor iedereen een perfecte accommodatie te vinden op ons vakantiepark in Biddinghuizen.

Wat gaat u doen vanaf ons vakantiepark in Biddinghuizen?

Tijdens uw vakantie in Biddinghuizen brengt u natuurlijk een bezoek aan deze plaats. Een van de hoogtepunten van Biddinghuizen is Walibi Holland, dit attractiepark is ideaal voor families. Natuurlijk kunt u ook uw dag door brengen aan het Veluwemeer, hier kunt u heerlijk zwemmen en relaxen op het stand. Of kiest u voor het beoefenen van een watersport? Ook kunt u prachtig langs het Veluwemeer fietsen vanaf ons vakantiepark in Biddinghuizen. Maak dan ook eens gebruik van de fietspont die vaart tussen Nunspeet en Biddinghuizen. Wat u ook gaat doen tijdens uw vakantie, u beleeft hoe dan ook een geweldige tijd op ons vakantiepark in Biddinghuizen.

Een greep uit onze faciliteiten:

  • Jachthaven met bootverhuur
  • Speeltuin en recreatieteam
  • Fietsverhuur
  • Surf- en zeilschool
  • Bremerbaaistrand met speeleiland
  • Restaurant en strandpaviljoen
 

Veelgestelde vragen over onze camping in Biddinghuizen

Wat is een leuk vakantiepark in Biddinghuizen?

Als u op zoek bent naar een vakantiepark in Biddinghuizen dan bent u bij Monda Vakantieparken aan het juiste adres. Ons vakantiepark Aqua Centrum Bremerbergse Hoek ligt in Biddinghuizen aan het Veluwemeer. Ons park is ideaal voor zowel jong als oud. Ook kunt u bij ons last minute verblijven!

Waar huur ik een huisje in Biddinghuizen?

Bij Aqua Centrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen huurt u verschillende soorten vakantiehuisjes aan het water voor maximaal 7 personen. Kies voor een overnachting in Biddinghuizen uit strandhuisjes, stacaravans, safaritenten of trekkershutten. Wanneer huurt u een huisje in Biddinghuizen?