Monda Vakantieparken
vakantiepark aan het water

Vakantiepark aan het water

 • Drie parken aan het water
 • Vakantiepark met jachthaven
 • Unieke accommodaties

Vakantiepark aan het water

Op zoek naar een fijn vakantiepark aan het water? Aqua Centrum Bremerbergse Hoek, Veluwe Strandbad Elburg en Soal Beach Resort zijn drie mooie parken welke gelegen zijn aan het water van het Veluwemeer en het IJsselmeer. Bij deze vakantieparken kunt u kiezen om aan de kant van Flevoland, Gelderland of Friesland te overnachten. De parken hebben huisjes direct aan het water, wat een mooi uitzicht geeft vanuit de accommodaties. Op de vakantieparken aan het water van Monda is er genoeg te doen. Zo kunt u op Veluwe Strandbad Elburg gebruik maken van het zwembad, op Aqua Centrum Bremerbergse Hoek kunt u een wateractiviteit ondernemen zoals surfen en zeilen en bij Soal Beach Resort kunt u genieten van het zandstrand. Er is dus genoeg te beleven op een van deze voordelige vakantieparken aan het water!

 
 
 
 

Aqua Centrum Bremerbergse Hoek

 

Op Aqua Centrum Bremerbergse Hoek zijn diverse accommodaties voor 2 tot maximaal 7 personen. U heeft op dit park de keuze uit een strandhuisje, stacaravan, trekkershut of kies voor een compleet ingerichte safaritent. Ook heeft u de mogelijkheid om op ons park aan het water te kamperen. De kampeerplekken beschikken over 6 ampère stroom en bieden een prachtig uitzicht over het Veluwemeer.

 • Camping & Strandhuisjes
 • Hondvriendelijke camping
 • Jachthaven
 
 
 

Veluwe Strand Elburg

 

Veluwe Strandbad Elburg biedt vrijstaande bungalows tot maximaal 10 personen. Vele huisjes liggen aan het water en alle bungalows beschikken over gratis wifi. Ook kunt u op dit park kamperen. U kunt kiezen voor een comfortplaats tijdens uw vakantie aan het water en er zijn zelfs comfortplaatsen met privé sanitair! Huisdieren zijn op de kampeerplekken niet toegestaan. 

 • Camping & Bungalows
 • Huisdiervrij park
 • Overdekt zwembad
 
 
 

Soal Beach Resort

 

Soal Beach Resort ligt in de regio Waterland van Friesland. Dit is een prachtige plek voor een vakantie aan het water. Het park beschikt over verschillende chalets voor 4 tot 5 personen. Ook is er op dit park de mogelijkheid te kamperen op één van de kampeerplaatsen. Zo heeft u de keus uit een kampeerplaats, een comfortplaats of een plek op het Surfveld. Voor ieder wat wils!

 • Camping & Chalets
 • Huisdiervrije accommodaties
 • Zandstrand aan het IJsselmeer
 
 

To do's in de omgeving van uw vakantie aan het water

Omdat de vakantieparken direct aan het water van het Veluwemeer en het IJsselmeer liggen is het hier ideaal om wateractiviteiten te ondernemen. Zo kunt u bijvoorbeeld surfen, zeilen, zwemmen of heerlijk aan het strand liggen. Ook is deze omgeving prachtig om doorheen te wandelen of te fietsen. De parken liggen ook dicht bij attractiepark Walibi Holland en het Dolfinarium, wat leuke uitjes zijn tijdens een vakantie aan het water. Ook is het de moeite waard om de nabij gelegen Hanzesteden Elburg, Harderwijk en Kampen te bezoeken. Genoeg te doen tijdens uw vakantie aan het water bij het Veluwemeer of het IJsselmeer!

 
 
8,7

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,7.

Veelgestelde vragen

🏖️ Waar vind ik een vakantiepark aan het water?

Een vakantiepark aan het water van het Veluwemeer of het IJsselmeer vindt u bij Monda. De drie parken hebben verschillende unieke accommodaties en comfortabele kampeerplekken, waarvan sommige zelfs direct aan het water!

🌊 Wat is er te doen tijdens mijn vakantie aan het water?

Tijdens uw vakantie aan het water op één van de vakantieparken van Monda is er genoeg te doen. Zo kunt u een Hanzestad bezoeken zoals Elburg, Harderwijk of Kampen. Ook is het heerlijk om door de prachtige natuur te wandelen, te fietsen of te varen. Na het varen kunt u uw boot ook aanmeren bij onze jachthaven.