• Kamperen
  • Huren

Jachthavens

Jachthaven Aqua Centrum Bremerbergse Hoek.

Water, Strand en direct aan het breedste gedeelte van het Veluwemeer. De Jachthaven van Aqua Centrum Bremerbergse Hoek biedt alles wat een echte watersporter verlangt!

Jachthaven Aqua Centrum Bremerbergse Hoek ligt direct aan het breedste gedeelte van het Veluwemeer, hierdoor is het de ideale uitvalsbasis om te varen op de randmeren, maar ook bijvoorbeeld het IJsselmeer.

De jachthaven van Aqua Centrum Bremerbergse Hoek biedt 500 ligplaatsen voor jachten met een diepgang tussen de 1,50 en 3,00 meter. Op de steigers is elektriciteit en drinkwater aanwezig. Verder vindt u op het terrein van jachthaven Aqua Centrum Bremerbergse Hoek de verdere voorzieningen en services die u nodig heeft, van toiletten, douches, wasserette en zandstrand tot aan botenkraan en mini-winkel. Kortom, wij doen er alles aan om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken!

Daarnaast beschikken wij ook over een aantal speciale steigers voor catamarans en jollen.

Kom ook lekker genieten van het moois dat wij te bieden hebben! Wat dacht u van het prachtige uitzicht vanaf uw jacht over het Veluwemeer op de eilanden ''Ral'' en '' Pierland ''  dat is toch genieten? Bij deze eilanden bevindt zich trouwens ook een jachthaven met 100 ligplaatsen, waar u heerlijk kunt recreëren.

Meer info

Jachthaven It Soal

Jachthaven "it Soal" te Workum is de ultieme locatie voor watersporters. Vanwege de unieke ligging is het IJsselmeer zonder sluis bereikbaar binnen enkele minuten. Ook de Friese Meren en de Waddenzee bevinden zich op korte afstand van onze haven. Onze jachthaven biedt u vele voorzieningen zoals een restaurant, wasserette, inname dieselstation, aftappunt voor olie- houdend water, servicebedrijven en 564 ligplaatsen.

Meer info

Niet beschikbaar in de gekozen periode