Monda Vakantieparken
Vakantiehuis aan het Veluwemeer

Vakantiehuis aan het Veluwemeer

  • Strandhuisjes, trekkershutten en bungalows
  • Direct gelegen aan het Veluwemeer
  • Met mooi zandstrand

Vakantie in een vakantiehuis aan het Veluwemeer

Bent u op zoek naar een comfortabel vakantiehuis aan het Veluwemeer? Dan bent u bij Monda Vakantieparken aan het juiste adres. Wij hebben een tweetal prachtige vakantieparken, gelegen in Biddinghuizen en Elburg, direct aan het Veluwemeer. U verblijft in een compleet en comfortabel ingerichte accommodatie en kunt onbezorgd genieten van een fijne tijd samen met uw partner, gezin of vrienden. Ontdek Nederland op zijn mooist aan het water op één van onze prachtige parken! Wanneer komt u een huisje huren aan het Veluwemeer bij Monda Vakantieparken?

 

Comfortabele bungalow aan het Veluwemeer

Een comfortabele bungalow aan het Veluwemeer boekt u bij Monda Vakantieparken. Onze prachtige vakantieparken in Nederland bieden een ruime keuze uit verschillende accommodaties. U heeft de mogelijkheid om te verblijven in een strandhuisje, trekkershut of bungalow geschikt voor maximaal 10 personen. Tijdens uw verblijf in een vakantiehuis aan het Veluwemeer maakt u gebruik van onze uitstekende faciliteiten voor jong en oud. Wat dacht u van een mooi zandstrand, bowlingbaan, recreatieteam (schoolvakanties), diverse horecagelegenheden en een surf- en zeilschool?! Daarnaast zijn de vakantieparken erg mooi gelegen, waardoor u kunt genieten van een schitterende omgeving met volop wandel- en fietsmogelijkheden en meer!

 

Huisje huren aan het Veluwemeer

Wilt u een huisje huren aan het Veluwemeer? Dan zit u bij Monda Vakantieparken zeker goed! Bij Aqua Centrum Bremerbergse Hoek en Veluwe Strandbad Elburg geniet u van een heerlijke vakantie aan het Veluwemeer. Tijdens een vakantie bij deze vakantieparken beleeft u veel waterpret. De vakantieparken beschikken beide over een zandstrand, diverse uitdagende speeltuinen en een recreatieteam gedurende de schoolvakanties. Hier beleeft u het ultieme vakantiegevoel! Ontdek vanaf Aqua Centrum Bremerbergse Hoek het unieke natuurgebied de Oostvaardersplassen en kom oog in oog te staan met prachtige flora en fauna. Vlak bij Veluwe Strandbad Elburg vindt u ruim 250 monumenten en acht musea. Daarnaast zijn de steden Harderwijk en Kampen ook zeker een bezoekje waard. Kom genieten in een chalet aan het Veluwemeer!

✔ Prachtige vakantieparken aan het water

✔ Met eigen zandstrand

✔ Uitzicht op het water

✔ Aan het Veluwemeer

✔ Faciliteiten voor jong en oud

 

Aqua Centrum Bremerbergse Hoek
Nederland - Flevoland

Veluwe Strandbad Elburg
Nederland - Gelderland

Veelgestelde vragen

✧ Wat is het beste vakantiehuis aan het Veluwemeer met zandstrand?

Een heerlijk vakantiehuis aan het Veluwemeer vindt u bij Monda Vakantieparken. Onze vakantieparken in Biddinghuizen en Elburg liggen direct aan het Veluwemeer én beschikken over een prachtig zandstrand. De verschillende faciliteiten en prachtige omgeving van deze vakantieparken aan het Veluwemeer maken het tot een topvakantie! 

✧ Wat is een leuk vakantiepark aan het Veluwemeer?

Aqua Centrum Bremerbergse Hoek en Veluwe Strandbad Elburg zijn beide parken aan het Veluwsemeer. Beide parken hebben comfortable accommodaties, zoals strandhuisjes, trekkershutten en bungalows. Hierdoor zijn ze ideaal voor families en vrienden. Ook hebben beide parken jachthavens! Wanneer boekt u?

✧ Van welke faciliteiten maak ik gebruik vanuit een vakantiehuis aan het Veluwemeer?

Vanaf beide vakantieparken van Monda maakt u onbeperkt gebruik van diverse faciliteiten op het park. Aqua Centrum Bremerbergse Hoek beschikt bijvoorbeeld over een eigen zandstrand, jachthaven, fietsverhuur en speeltuinen. Vanaf Veluwe Strandbad Elburg maakt u gebruik van een gaaf binnenzwembad, bowlingbaan, tennisbaan en diverse sportvelden. Vanuit uw vakantiehuis aan het water zal u zich zeker niet vervelen! 

✧ Waar boek ik een vakantiehuis op een bungalowpark aan het Veluwemeer?

Een vakantiehuis op een bungalowpark aan het Veluwemeer boekt u bij Monda. Wij hebben twee parken met vakantiehuizen aan het water van het Veluwemeer, namelijk Aqua Centrum Bremerbergse Hoek en Veluwe Strandbad Elburg. Wanneer mogen wij u verwelkomen?