Monda Vakantieparken

Vakantiepark in Flevoland

  • Vakantiepark met zandstrand
  • Accommodaties voor max. 6 personen
  • Animatie in de schoolvakanties

Vakantiepark in Flevoland voor jong en oud

Monda Vakantieparken beschikt over een prachtig vakantiepark gelegen aan het Veluwemeer in Flevoland, namelijk Aqua Centrum Bremerbergse Hoek. Aqua Centrum Bremerbergse Hoek is een vakantiepark voor jong en oud. Dankzij de leuke faciliteiten, de jachthaven en de mooie omgeving hoeft u zich zeker niet te vervelen tijdens een vakantie in Flevoland. U kunt hier verblijven in leuke strandhuisjes, trekkershutten en stacaravans of (winter)kamperen met uw eigen kampeermiddel op onze camping met jachthaven. Wanneer komt u genieten aan het Veluwemeer?

 
 
 

Verblijfsmogelijkheden op ons vakantiepark in Flevoland

Ons vakantiepark in Flevoland heeft u de keuze uit een fijne kampeerplek met 6 ampère stroom en een waterkraan met afvoer of een comfortabele verhuur accommodatie. Naast de 4-persoons trekkershut, het eveneens 4-persoons strandhuisje en de 6-persoons stacaravan kunt u er ook voor kiezen om te verblijven in een compleet ingerichte safaritent. Hier ervaart u de vrijheid van kamperen, met de luxe van een accommodatie. De strandhuisje beschikken over een unieke ligging op het strand van het Veluwemeer, zo ontwaakt u dus met zicht op het water. Naast mooie accommodaties en fijne kampeerplekken helpen ook de faciliteiten mee uw vakantie onvergetelijk te maken.

Faciliteiten tijdens uw vakantie in Flevoland

  • Speeltuin met springkussen
  • Fietsverhuur
  • Surf- en zeilschool
  • Restaurant + cafetaria
  • Kinder-/jeugdspeelzaal
  • Zandstrand met speeleiland
  • Recreatieteam in schoolvakanties

Sfeerimpressie van ons vakantiepark in Flevoland

 

Wat te doen tijdens een vakantie in Flevoland?

Ons vakantiepark in Flevoland heeft een prachtige ligging aan het Veluwemeer, maar dat is niet het enige stukje natuur in de buurt van het park. Ontdek bijvoorbeeld ook de Oostvaardersplassen vlak bij het park. Een afwisselend natuurgebied waar u niet alleen prachtig kunt wandelen en fietsen, maar ook heerlijk een bootje kunt varen. Daarnaast kunt u op het Veluwemeer natuurlijk zwemmen, zeilen en surfen. Een vakantie in Flevoland is dan ook de juiste keuze voor liefhebbers van watersport. Op zoek naar wat actie op het droge? Ons vakantiepark ligt op slechts 3 kilometer van attractiepark Walibi, dat belooft een onvergetelijk dagje uit te worden! Ook Aviodrome, een groot luchtvaart museum ligt vlakbij eveneens als het Dolfinarium. Kortom, genoeg te doen voor jong en oud! Wanneer mogen wij u verwelkomen op ons vakantiepark in Flevoland?

 
 

De ligging van ons vakantiepark in Flevoland ⤵

 
 

Veelgestelde vragen

Waar vind ik een vakantiepark aan het Veluwemeer?

Wanneer u op vakantie gaat naar Flevoland kunt u op ons vakantiepark aan het Veluwemeer verblijven. Hier geniet u van een prachtige ligging aan het water en vlak bij de Oostvaardersplassen. U kunt hier overnachten met uw eigen kampeermiddel of strandhuisje aan het water huren.

Welk vakantiepark in Flevoland is geschikt voor kinderen?

Ons vakantiepark in Flevoland is zeer geschikt voor een vakantie met kinderen dankzij de vele faciliteiten en het animatieteam in de schoolvakanties. Enkele faciliteiten zijn het zandstrandje, een speeltuin en een springkussen. Ook in de buurt kunt u leuke uitjes ondernemen met uw kinderen zoals een dagje Walibi of het Dolfinarium.