Monda Vakantieparken
vakantiepark met zwembad

Vakantiepark in Gelderland met zwembad

  • Overdekt zwembad
  • Kindvriendelijk vakantiepark
  • Middenin de natuur

Het hele jaar door plonsplezier

Ons vakantiepark, gelegen in het pittoreske stadje Elburg, beschikt over een heerlijk overdekt zwembad. Deze is het hele jaar geopend waardoor u er altijd gebruik van kan maken. Een binnenzwembad is in Nederland een echte must, want we weten allemaal hoe verraderlijk het weer kan zijn. Ons vakantiepark in Gelderland met binnenzwembad biedt de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie ervaring.

Een sfeerimpressie van ons vakantiepark in Gelderland

Waterpret gegarandeerd

Eén van de hoogtepunten van ons vakantiepark is ons heerlijke overdekte zwembad. Ongeacht het weer buiten, kunnen u en uw kinderen hier genieten van eindeloos plezier en ontspanning. Of u nu baantjes wilt trekken om actief te blijven of samen met uw kinderen bommetjes wil maken. Het is bij ons allemaal mogelijk. Voor de kleintjes is er een speciaal kinderbad. Waterplezier is dus echt gegarandeerd voor elke leeftijd! Rondom het zwembad zijn er zitplekken beschikbaar waar u even kunt uitrusten.

In het kort:

  • Het hele jaar geopend
  • Speciaal kinderbad
  • Zitplekken rondom het zwembad
  • Middenin de natuur
 
 
 

Uw verblijf bij Veluwe Strandbad

Op ons vakantiepark in Gelderland is het mogelijk om te (winter)kamperen of een accommodatie te huren. Het is de ideale plek om tot rust te komen na al het waterpret in het binnenzwembad. Wij beschikken over ruime kampeer- en camperplaatsen die beschikken over 10 ampère stroom en een waterafvoer. Privé sanitair? Dat is ook mogelijk! Toch op zoek naar iets meer luxe? Boek dan één van onze bungalows. Deze zijn geschikt voor 6 tot 10 personen en voor een vakantie met kinderen is er een speciale kindvriendelijke bungalow. Om echt volledig tot rust te komen beschikken wij ook over een bungalow met sauna. Met wie mogen wij u verwelkomen?

Zoek en boek uw ideale verblijf  ⤵

Wat eerdere gasten ons vroegen

🕰 Is het binnenzwembad het hele jaar geopend?

U wilt tijdens elk moment van het jaar natuurlijk genieten van waterplezier. Dat snappen wij! Daarom is ons overdekte zwembad het gehele jaar geopend

👧 Is het zwembad geschikt voor kinderen?

Voor de allerkleinste kinderen is er een speciaal kinderbad waar zij gerust kunnen spelen. U kunt wanneer u zelf aan het zwemmen bent of langs de kant van het zwembad zit met een gerust hart op uw kinderen letten.

🛟 Zijn er veiligheidsregels bij het binnenzwembad?

Rennen rondom een binnenzwembad is eigenlijk nooit toegestaan. Kinderen moeten onder begeleiding zwemmen en kinderen zonder zwemdiploma raden wij aan om zwembandjes te dragen.