Monda Vakantieparken
Campings Veluwemeer

Gezellige campings aan het Veluwemeer

Last minute genieten
Ga er nog even lekker tussenuit
  • Ruime kampeerplekken
  • Unieke locaties aan het Veluwemeer
  • Privé zandstrand

Ontdek onze campings aan het Veluwemeer 

Bij Monda vakantieparken hebben we niet één maar twee campings aan het Veluwemeer. Aqua Centrum Bremerbergse Hoek is een camping aan het Veluwemeer in Flevoland voor jong en oud. Hier kunt u overnachten op een comfortabele kampeerplaats met een prachtig uitzicht op het Veluwemeer. Veluwe Strandbad Elburg is onze familiecamping aan het Veluwemeer. Ook hier kunt u (winter)kamperen op een comfortabele plaats. Voor wat meer luxe boekt u een plaats met privé sanitair. Of kies voor een bijzondere kampeerervaring met een plaats aan het water. Onze campings zijn ideaal voor water(sport)liefhebbers. U kunt vanaf onze campings aan het Veluwemeer surfen, zeilen, zwemmen en uitrusten op het zandstrand. Welke van de twee campings aan het Veluwemeer heeft uw voorkeur?

Ontdek onze twee campings aan het Veluwemeer ⤵

Veluwe Strandbad Elburg

Kamperen op een 5-sterren camping aan het Veluwemeer doet u bij Veluwe Strandbad Elburg. Op deze camping hebben wij diverse kampeerplaatsen. Zo hebben we verschillende comfortplaatsen, zoals bijvoorbeeld een comfortplaats aan het water of met privé sanitair. Daarnaast hebben wij ook camperplaatsen. De kampeerplaatsen beschikken over een stroomaansluiting en optioneel een waterkraan met afvoer en digitale tv ontvangst. Onze camping aan het Veluwemeer heeft een zwembad en een zandstrand. Er is genoeg waterplezier op deze camping. De camping ligt vlak bij de Veluwe waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Voor een dagje uit bezoekt u Walibi of het Dolfinarium. Wanneer mogen wij u verwelkomen op onze camping aan het Veluwemeer in Elburg?

Ook is het mogelijk een vakantiehuis aan het Veluwemeer te boeken.

Het kampeer aanbod van Veluwe Strandbad Elburg:

  • Camperplaats
  • Comfortplaats
  • Comfortplaats +
  • Comfortplaats + aan het water
  • Comfortplaats met privé-sanitair

Aqua Centrum Bremerbergse Hoek

Bij Aqua Centrum Bremerbergse Hoek geniet u van een heerlijke kampeervakantie. De camping ligt aan het Veluwemeer vlak bij Biddinghuizen. Onze ruime comfortplaatsen hebben een prachtig uitzicht over het Veluwemeer. Alle plaatsen zijn voorzien van 6 ampère elektra aansluiting en water aan- en afvoer. Op het kampeerterrein staan sanitaire voorzieningen, zoals douches, toiletten en een afwasplaats. Op ons park vindt u voor uw kinderen een mooie speeltuin met een springkussen en een kinder/jeugdspeelzaal. Voor de watersportliefhebbers hebben wij een surf- en zeilschool. Voor welke van de twee campings aan het Veluwemeer kiest u?

Toch liever niet kamperen aan het Veluwemeer? Maar slapen in een vakantiehuisje aan het water? Ook dat kan bij Monda Vakantieparken. Wij hebben de leukste vakantiehuisjes aan het water.

Ontdek ons vakantiepark met jachthaven ⤵

Veelgestelde vragen

⛺ Waar boek ik een camping aan het Veluwemeer?

Een camping aan het Veluwemeer boekt u bij Monda Vakantieparken. Onze beide parken hebben een unieke ligging aan het water en zijn erg geschikt voor waterliefhebbers en families. De campings hebben comfortabele kampeerplaatsen. Wanneer komt u kamperen op een van onze campings aan het Veluwemeer?

🏊 Waar boek ik een camping aan het Veluwemeer met zwembad?

Dat boekt u bij Monda Vakantieparken. Wij hebben een camping aan het Veluwemeer met een zwembad. Ons vakantiepark Veluwe Strandbad Elburg heeft een binnenzwembad. Als het warm weer is kunt u ook heerlijk zwemmen in het Veluwemeer. Wanneer zien we u een duik nemen bij Veluwe Strandbad Elburg?

🐾 Waar boek ik een camping aan de Veluwe voor mij en mijn hond?

Aqua Centrum Bremerbergse Hoek is huisdiervriendelijk. Dit betekent dat uw hond gewoon mee mag naar onze camping bij het Veluwemeer! Wanneer boekt u een camping aan het Veluwemeer voor u en uw hond?

🚿 Waar vind ik een camping bij het Veluwemeer met privé sanitair?

Een camping bij het Veluwemeer met privé sanitair boekt u bij Monda Vakantieparken. Onze camping Veluwe Strandbad Elburg heeft comfortabele kampeerplaatsen met eigen sanitair. Hierdoor hoeft u uw douche en toilet niet met anderen te delen. Wanneer mogen wij u verwelkomen?