Monda Vakantieparken
kerst

Genieten tijdens de kerstvakantie

  • Accommodaties aan het water
  • Binnenzwembad, bowlen en animatie
  • Speciaal kerstmenu bij Buddy's
 

Omarm de warmte van de kerstdagen

Uw ideale kerstweekend aan het water

Stap deze kerst in de gezellige wereld van Monda Vakantieparken, waar het draait om lachen met vrienden en knusse momenten met familie. De 2 vakantieparken van Monda, Veluwe Strandbad en Soal Beach Resort, bieden de perfecte setting voor een ontspannen kerstvakantie met de mensen waarvan u het meeste houdt. Verblijft u liever aan het IJsselmeer of aan het Veluwemeer? De keuze is aan u deze kerst! 

 

Welk verblijf boekt u voor uw kerstweekend? ⤵

 
 
 

De leukste kerstactiviteiten in de buurt 🎄

Veluwe Strandbad

Wilt u een dagje uit met uw familie en vrienden? Bezoek attractiepark Walibi Holland tijdens het 'Bright Nights' event dat plaats vindt van 23 december 2023 tot en met 7 januari*. Tijdens dit event zijn het park en de attracties verlicht! Wist u dat Walibi Holland maar slechts op 5 km van Veluwe Strandbad ligt? Daarnaast zijn er ook talloze kerstmarkten te bezoeken. De leukste kerstmarkten vindt u in Elburg, Oud Kampen, Urk en Biddinghuizen.

* Met uitzondering van 24, 25 en 31 december 2023 en 1 januari 2024

Soal Beach Resort

Op 22 december verandert Joure in een winterwonderland. Haal uw laatste kerstaankopen op kerstkoopavond en bezoek de verlichte Wintermarkt om de leukste kerstartikelen te scoren. Bent u een echte kenner van bloemen, planten en dieren? Dan is WinterDroom in Luttelgeest perfect voor u! Bezoek van 8 tot en met 31 december** het decemberspektakel en loop langs de talloze lichtjes langs alle highlights van het park.

** Met uitzondering van de maandagen
 

Maak kennis met onze vakantieparken ⤵

 
 

In welk verblijf bent u te vinden deze kerst?

Of u nu kiest voor een vakantie bij Veluwe Strandbad of Soal Beach Resort, het zal gegarandeerd een fijn kerstweekend worden samen met uw dierbaren. Kiest u voor een winterkampeerplaats waar u met uw geliefden samen kan kruipen en genieten van het samen zijn of gaat u voor het gemak in een heerlijke accommodatie? Onze accommodaties bieden u ruimte, privacy en comfort. Wilt u net dat beetje extra? Dan kan u een accommodatie met wellness boeken voor een extra warme kerst. U kiest zelf hoe uw kerstdagen eruit zien dit jaar!

 
 

Maak kennis met onze verblijven ⤵