Monda Vakantieparken
Bootvakantie Nederland

Bootvakantie in Nederland met jachthaven

  • Vakantieparken met jachthavens
  • Aan het Veluwemeer en IJsselmeer
  • Kampeerplaatsen en accommodaties

Genieten op het water tijdens een bootvakantie in Nederland

Een vakantiepark van Monda is de ideale uitvalsbasis voor een bootvakantie in Nederland. Bij Monda Vakantieparken beschikken wij niet over één, maar twee vakantieparken met jachthavens! Tijdens een vakantie aan het water komt u natuurlijk helemaal tot rust. Geniet van het golvende water vanaf uw eigen boot en maak uw hoofd even helemaal leeg. Onze parken liggen in Biddinghuizen en Workum en beschikken over volledig ingerichte accommodaties en ruime kampeerplaatsen. Bij Monda Vakantieparken vindt u gegarandeerd uw ideale verblijf. Waar gaat uw voorkeur naar uit voor een bootvakantie in Nederland?

 

De jachthaven van Aqua Centrum Bremerbergse Hoek

Aan het Veluwemeer

✔︎ 500 ligplaatsen
✔︎ Elektriciteit en drinkwater op de steiger
✔︎ Botenkraan en trailerhelling

De jachthaven van Soal Beach Resort Workum

Aan het IJsselmeer en nabij de Friese meren en de Waddenzee

✔︎ 500 ligplaatsen
✔︎ Een jachtcharterbedrijf
✔︎ Een 40-tons kraan

 

Uw overnachting tijdens uw vaarvakantie

Voor uw bootvakantie in Nederland heeft u de keuze uit de parken Aqua Centrum Bremerbergse Hoek in Flevoland en Soal Beach Resort in Friesland. Bij beide bungalowparken kunt u zowel kamperen als een accommodatie huren. Afhankelijk van uw keuze beschikt uw kampeerplaats over 6 tot 10 ampère stroom, een waterkraan met afvoer en digitale tv ontvangst. Aqua Centrum Bremerbergse Hoek ligt aan het Veluwemeer en heeft onder andere strandhuisjes, safaritenten en trekkershutten. Soal Beach Resort workum ligt aan het IJsselmeer en beschikt over diverse chalets. Op beide parken zijn honden van harte welkom. In totaal kunt u bij Monda tijdens uw bootvakantie in Nederland overnachten met maximaal 6 personen.

Waarom Monda?

  • Eigen jachthavens voor uw boot
  • Aan het water
  • Comfortabele accommodaties
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Kindvriendelijke faciliteiten
  • Huisdieren toegestaan
 

Zoek en boek uw vakantie ⤵

 

To do's tijdens uw bootvakantie in Nederland

Op onze bungalowparken is er tijdens uw bootvakantie in Nederland meer dan genoeg te beleven. Zo beschikken beide parken over een zandstrand, een animatieteam in de schoolvakanties, horecagelegenheden, diverse leuke speeltuinen en sportvelden. En wilt u graag een watersporten? Bij zowel Soal Beach Resort als Aqua Centrum Bremerbergse Hoek kunt u vele watersporten beoefenen. Aqua Centrum Bremerbergse Hoek heeft zelfs een eigen surf- en zeilschool! Ook in de omgeving is er genoeg te ondernemen. Op een steenworp afstand van Aqua Centrum ligt het unieke natuurgebied de Oostvaardersplassen waar u oog in oog komt te staan met schitterende flora en fauna. Vanaf Soal Beach Resort bevindt u zich al snel in een van de Friese elfsteden. Het ontbreekt u aan niets! Wanneer mogen wij u verwelkomen voor uw bootvakantie in Nederland?

 
 
 

Veelgestelde vragen over een bootvakantie

🛥 Welke vakantieparken van Monda beschikken over jachthavens?

Zowel Aqua Centrum Bremerbergse Hoek als Soal Beach Resort Workum hebben jachthavens. Deze parken zijn dan ook erg geschikt voor bootvakanties. Hoe fijn is het als u na een hele dag varen heerlijk kunt ontspannen in een van de acommodaties of kampeerplaatsen van Monda, terwijl uw boot veilig in de jachthaven ligt?

🛥 Wat is een leuk vakantiepark voor een bootvakantie in Nederland?

Als u op zoek bent naar een ideale locatie voor een bootvakantie in Nederland dan heeft u die gevonden. Wij hebben twee parken die aan het IJsselmeer en het Veluwemeer liggen, waar u een heerlijk bootvakantie kunt hebben. Beide parken hebben een jachthaven en bieden comfortabele overnachtingsmogelijkheden. 

🛥 Waar boek ik last minute een bootvakantie in Nederland?

Besluit u last minute ertussenuit te gaan? Kies dan voor een van de vakantieparken met een jachthaven van Monda voor uw bootvakantie. Dankzij het uitgebreide aanbod is er altijd wel een geschikte accommodatie of kampeerplaats beschikbaar. Het voordeel van last minute boeken? U hoeft niet lang meer te wachten tot uw vakantie begint!